A Kindred Soul for the Feast of Seven Porks. . .it's not only possible, this list doesn't contain them all:
Baldonazzi,Bale d'Aso,Biroldo or Buristo or Sanguinaccio,
Bisecon, Bocconcini di Daino,Bondiola, Bondiola Affumicata, Bondiola d'Adria, Bondiola di Treviso, Boudin, Bresaola, Bresaola dell'Ossola, Bresaola di Cervo,Budellaccio di Norcia, Cacciatori or Bastardelli,Cacciatorino,Capocollo, Cappello da Prete, Carne di Melezet,Carne Salada, Cervellata, Calabrese, Cervellata Pugliese,Cervellatina, Ciauscolo or Ciavuscolo,Coiga,Coppa, Coppa di Ascoli Piceno, Coppa Umbra,Coppiette,Coppiette, Ciociare,Corallina diNorcia, Cotechino, Cotechino di San Leo, Cotecotto,Culatello di Zibello, Fegato Dolce,Fegato Pazzo, Fiaschetta Aquilana, Filetto Baciato, Finocchiona, Fiocco di Daino, Guanciale, Kaminwürz, Lardo, Lardo di Cavour, Lardo di Colonnata,
Lardo di Saint Arnad, Lonza, Lucanica, Luganega, Luganiga, Marcundela, Marzapane, Mazzafegato, Mocetta or Motzetta, Mortadella di Bologna, Mortadella di Campotosto,
Mortadella di Fegato, Mortadella di Fegato or Mortadella d'Orta or Fidighin, Mortadella Nostrale, Mortadella Umbra, Mortadellina Amatriciana, Mortandela, Mostardella, Mulette,Musetto, 'Nduja, Pampanella di San Martino, Pancetta or Rigatino, Pepperonni, Pettucce, Porchetta di Ariccia, Probusto, Prosciutto Affumicato, Prosciutto Berico-Euganeo, Prosciutto Cotto, Prosciutto Cotto nel Pane, Prosciutto di Bardotto, Prosciutto di Basciano, Prosciutto di Bassiano, Prosciutto di Bosses,Prosciutto di Carpegna,Prosciutto di Cinghiale, Prosciutto di Daino,Prosciutto di Guarcino, Prosciutto di Modena,Prosciutto di Montefalcone, Prosciutto di Norcia, Prosciutto di Ossola, Prosciutto di Parma, Prosciutto di San Daniele, Prosciutto di Sauris,Prosciutto di Val Vigezzo, Prosciutto Lucano, Prosciutto Romano, Prosciutto Toscano, Rindgeselchtes, Salama da Sugo,Salame Brianzolo, Salame d'Asino, Salame del Montefeltro, Salame della Duja, Salame di Cinghiale,Salame di Cremona, Salame di Daino, Salame di Fabriano, Salame di Felino, Salame di Mantova, Salame di Pecora, Salame di Rape, Salame di Sant'Olcese, Salame di Varzi, Salame d'Oca, Salame Genovese, Salame Milano, Salame Napoli,
Salame Sant'Angelo, Salame Toscano, Salsiccia,Salsiccia Cruda di Bra, Salsiccia di Castrato, Salsiccia di Lecce, Salsiccia di Monte San Biagio, Salsiccia di Polmone, Salsiccia di Rionero, Salsiccia Pezzente, Salsiccia Sarda, Salsiccia Stufata, Sanguinacci, Sanguinaccio di Lecce, Sanguinati, Scammarita, Scodeghini, Soppressa del Pasubio, Soppressata, Soppressata di Fabriano, Soppressata or Testa in Cassetta or Mallegato, Spalla Cotta di San Secondo,Speck, Speck Quadrato or Peze Enfumegade, Strinù,Su Zurette, Testa in Cassetta, Teutenne or Tetette or Tetin, Tzemesada or Mesada, Ventricina Molisana, Ventricina Vastese, Violino, Zampitti and Zampone. A to Z and the ones in bold are the ones we buy (plus a couple of others if we can find them). . .
Then you have the pork that isn't cured: fresh sausage (sweet and hot), chops, steaks, roasts, tenderloin. . . .
I was raised 'Italian' although I am a ethnic mutt with no Italian DNA. . .therefore I feel it's okay that I buy our Panetone, Gardiniere, Artichokes and Roasted Red Peppers (I only roast peppers when I have an abundance in the garden.)
And although Joe has hinted strongly that he is ready for a batch of cannoli, I haven't made it in a long time. Maybe that should be something I make to welcome him home!